bryanwubben.reismee.nl

vancouver island

mijn eerste egte backpack trip

oke terug uit vietnam

na de eerste korte nacht en een halve jetlag kwam ik er achter dat de gay pride aan de gang was en zoals elke toerist toch maar even een kijkje nemen was opzich wel een gezellige dag afgesproken met een groep mensen die ik niet kon

savonds me spullen opgehaald bij kim en darren (oude huisgenote)

en de volgende dag de boot gepakt naar vancouver island met de bus door naar victoria waar ik 2 nachten op de bank bij ene rex kon crashen

daarna door naar een meer waar ik de naam al van vergete ben en daar me tent gedropt en ben der 3 dagen gebleven een beetje rond gelopen daar wat trails gedaan en gezommen in het meer

daarna door naar tofino

wat helemaal aan de westkust in het midden van het eiland ligt en gezocht naar een camping en hostel maar alles was vol of buiten mijn budget dus me tentje in het park gedropt en de volgende morgen beetje rond gekeken en de eerste bus terug gepakt

daarna 1 nachtje in nanaimo gecrasht en gratis kunnen eten bij een vis soep proeverij wedstrijd geval wat opzich wel weer mooi is en was ook vrij goed te doen

daarna door naar cambell river en liftend naar stratcone prov park gegaan wat ik het midden van het eiland ligt moet het beste park zijn van het eiland was opzich wel mooi om te zien

daarna door helemaal naar het noorden naar cape scot prov park teminste dat was het plan maar kon geen lift krijgen dus ben maar op een camping in de omgeving van port hardly gebleven en daar wat trails gedaan

onder andere naar een vliegtuig crash wat wel gaaf was om te zien na 3 uur een trail volgen in de bergen kom je uit bij een vliegtuig crash van de 2de wereld oorlog en ze hebben het wrak laten liggen

voor de rest ben ik waarschijnlijk de enige die geen beer gezien heeft op het eiland wel walvissen maar die waren tever weg om goed op de foto te krijgen

nu bijna 3 weke verder zit ik weer in vancouver morge ga ik raften en daarnaa crash ik nog 2 nachtjes bij me huis genoten en dan ga ik of naar prinse george of oost richting banff en jasper maar dat zie ik maandag wel welke bus ik pak

dat was het wel zo beetje

michel

Gefeliciteerd met je verjaardag ! Neem er een biertje op!
Gaaf reisverslag!

a

bryan kan je weer keer op msn komen

kitty

Hai, Bryan we hebben weer genoten van je foto's en het reisverslag, ongelofelijk wat mooi, we zijn gewoon jaloers op wat jij allemaal ziet en meemaakt. veel liefs en groetjes uit Ommen.