vancouver
het is al weer een maandje geleden dat ik een teken van leven gaf dus werd maar weer is tijd.
ik heb het nog steeds erg naar me zin verveel me geen moment (ja nu anders had ik nog steeds niks van me laten horen) ik heb ondertussen een andere baan wat leuker is en dichter bij me kamer www.centralbistro.comvoor de rest probeer ik zoveel mogelijk ergens buiten te zijn en ik had een 'mooie' mountain bike gekregen maar na 1 dag was die alweer gejat

ojaa voordat ik het verget er schijnen ook nog olympische spelen te zijn hier ik heb tot nu toe alles gemist was ook niet egt boeiend ben wel naar het russian house geweest en dat was wel gezellig. alleen het sport kijken is een een drama heb vandaag gekeken maar toen het duidelijk was dat canada geen goud had werd het gelijk overgeschakeld naar een plein vol canadeze suporters dat aan het wachten was voor een ijshockey game
en dat geldt voor van de landen ook alle zenders richten zich alleen op de canadeze sporters
nu nog wat foto's plaatsen en ik heb weer genoeg van me laten horen
Hey bryan Leuk dat je weer eens iets van je laat horen Sven kramer verkeerde baan ( jammer geen goud maar wel record tijd maar gedisc )
En die gast boven mij Hou je wat stil..
Groetjes justhin
Heeey Bryan,
goed te lezendat alles okee is en gaat. Jammer van je nieuwe fiets.. Hoopd at je nog veel fijne ervaringen gaat op doen daar.
Groetjes vanuit hier