werkloos
sommige van jullie zaten op een teken van leve te verwachte andere totaal niet
ten eerste tante bedankt voor de kaart
oke dan nu mijn storie
zo wordt je 3de bij de beste restaurants van Vancouver en zo sta je een paar weken later opeens zonder baan . wat op zich niet erg is want nu kan ik echt doen wat ik maar wil maar gaat af entoe ook wel een beetje vervelen (daarom schrijf ik dit nu) dus ik ben weer aan het zoeken naar een luize baantje dit x het is toch maar voor 8 weken
voor de rest heb ik om de hoek van hier me stamkroeg zitte waar ik steeds vaker zit
voor de rest geniet ik een beetje doe waar ik zin in heb ga naar soort van travels feestjes beetje rond lopen af en toe proberen wat gezonds te koken
bijvoorbeeld zo loop je overdag door het park en ben je ooggetuige van een verkrachting van een otter wel is maar toch (link op bij video's beelden zijn schokkend )en zit je savonds ergens in een huis met alleen maar europeanen risotto te eten
of probeer je is te gedragen door netjes op de paden te blijven ga je met 2 duitsers mee en zit je opeens half vast op een eilandje in een rivier zodat we onze schoenen uit moesten doen om weer aan de goede kant te komen
ook bijna een grizzly beer gezien maar konde hem niet vinden er hingen overal in dat park waarschuwingen dat ze aan het filmen ware en echte bere op de set hadden maar helemaal na 6 uur zoeken geen spor van een filmploeg te bekenne
ennn tja dat was het wel
ooh wacht hou je hart vast ik heb een pas van de libary en zelfs een boek gehaald waar ik nu in ben begonnen met leze (marco piere white) biografie van een engelse top kok
nu nog even foto's plaatsen en dat was het dan wel denk ik
Leuk dat je weer is wat laat horen jammer van je baantje ...
Groetjes justhin
Het is echt ongelofelijk. Bryan die een bib kaart neemt en een boek gaat lezen. Het moet toch niet gekker worden. Het zal wel aan het Canadese weer liggen. Nu ook inmiddels al weer een nieuwe baan. Het kan niet op. Je hbt dan zeker geen tijd meer om een boek te lezen. Je kan dan de bib kaart wel weer in leveren. Alle gekheid op een stokje. Het is mooi hoe jij dit allemaal oppakt. Goed zo. Ga vooral zo door geniet ervan. We zien elkaar weer op 11 juli in Hong Kong. Veel plezier. De tijd gaat sneller dan je denkt. Time fly's
heey bryan
ik ben volgende week zaterdag jarig en wou vragen of je van te voren wel keer iets wou laten weten
je weet wie ik ben
heey bryan
ik heb net te horen gekregen dat ik geslaagt ben voor school.
wou het je even laten weten
xxx amy